A fenntartható energiára való áttérés a vállalkozások számára ma már nem csupán egy lehetőség, hanem egy elengedhetetlen lépés a környezettudatos és gazdaságos jövő felé. Ezen az úton sokan keresik az igazán megbízható napelem telepítő partnert. A Z-solar csapatában a legtöbben meg is találják azt.

Z-solar több éves tapasztalattal és szakértő csapattal kínálja teljes körű napelemes rendszerek telepítését. Legyen szó kis- és középvállalkozásokról vagy nagyvállalatokról, ügyfeleik számára száz százalékos ügyfélélményt biztosítanak az első lépéstől a megvalósításig. Arról, hogy ezt miként teszik a cég vezérigazgatójával beszélgettünk.

Németh Miklós arról beszélt, hogy a Z-solar csapata a kezdetektől arra törekszik, hogy az ügyintézés minden terhét levegye azoknak a válláról, akik őket bízzák meg a naperőmű telepítéssel.

„Sokan azért nem mernek belevágni a napelem telepítésbe, mert amikor elkezdtek utánajárni a részleteknek, megijednek. Túl sok az információ, ráadásul egy részének értelmezéséhez már-már mérnöki szaktudás szükséges. Egy cégvezető pedig nem napelem specialistává akar válni, hanem napenergia használóvá. Ezért számukra kiemelten fontos, hogy akit megbíznak a telepítéssel, az egyrészt közérthetően mondja el, hogy nekik mit kell tenni, másrészt, amit csak lehet, intézzen is el a napelemes cég – mondja a vezérigazgató.”

Majd hozzáteszi: épp ezért mi teljes körű megoldásokat nyújtunk azoknak a vállalkozásoknak, akik szeretnék jelentős mértékben csökkenteni energiafogyasztásukat, és számukra is épp annyira fontosak a környezetbarát megoldások, mint számunkra. Büszkék vagyunk rá, hogy szolgáltatások széles spektrumával tudjuk kiszolgálni a jellemzően ipari szegmensben tevékenykedő klienseinket, akik az igény felmerülésétől egészen az áramszolgáltató részére történő átadásig számíthatnak ránk. Sőt, később a rendszerfelügyelet idején is.

Bennünket az motivál és tesz elégedetté, amikor egy új ügyfél elmeséli, hogy ajánlás útján talált ránk, és akinél korábban napelemet telepítettünk azt mondta rólunk, hogy a szakértelem mellett az elérhetőség a másik szuperképességünk. Se a mérnöki munkák, se a telepítés idején, sőt, azt követően, amikor monitoringra van szükség sem tűnünk el. Elérhetőek maradunk, és amit ígérünk, be is tartjuk – teszi hozzá a cég első embere.

Az ipari napelemes rendszerek esetében komoly, nagy szaktudást igénylő feladat az erőmű csatlakozásának kialakítása is. Ám a Z-solar csapatának ez sem okoz gondot. Ügyfeleik számára hálózatok teljeskörű kiépítését is vállalják a kis- és középfeszültségű villamos hálózatok kivitelezésétől akár az elektromos töltőállomások kivitelezéséig.

Számukra természetes, hogy vállalkozásuk mindkét ágán folyamatosan lépést tartanak az iparági fejlesztésekkel, ismerik a legújabb technológiákat és ezeket azonnal be is építik munkájukba, azért, hogy mindig a lehető legjobb eredményt érjék el rendszereikkel.

„Szakmai csapatunk folyamatosan képzett és tapasztalt szakemberekből áll, akik minden projektbe száz százalékos energiát tesznek, így kiemelkedő minőséget, megbízható rendszereket adnak át ügyfeleink részére. A bennünket választók számára száz százalékos ügyfélélményt kínálunk, mivel – több éves tapasztalatunkkal, szakértő csapatunkkal és a zöld energiaforrások melletti elkötelezettségünknek köszönhetően – az első lépéstől kezdve a megvalósításig mindent megoldunk. Elég egy telefonhívás felénk, és akár az aktuális pályázati lehetőségeket is megmutatjuk, hogy a vállalkozás minél kisebb önköltséggel, minél komolyabb rendszert igényelhessen.”

Tegye Ön is kiszámíthatóvá energiagazdálkodását megújuló energia használatával, és a Z-solar okos zöld megoldásaival.

Profitáljon az Ön cége is a napelemes megoldásokból úgy, hogy közben értéket teremt!

Kezdje el most!

z-solar.hu

Forrás: https://www.magyarmezsgye.hu/z-solar-a-napelemes-megoldasok-specialistaja